28 Jun Vi har blivit med podd!

I Commas podcast bjuder vi in aktuella och spännande gäster och fördjupar oss i ämnen som krishantering, kommunikation och hur man bygger och bibehåller ett gott anseende. Vi jobbar med Reputation Management, och vad det innebär får du också veta.

– Vi såg att det saknades en podd med ett bredare perspektiv på krishantering och anseende och där samtalet med en inbjuden gäst får vara i fokus, säger Commas Merja Metell Suomalainen som leder podden, tidigare programledare på Sveriges Radio och Sveriges Television.

Premiäravsnittet gästas av Jenny Rees, som arbetar med samhällskontakter och samhällsfrågor på SKB, Svensk Kärnbränslehantering. Hon arbetar med att skapa förståelse och acceptans för att få bygga Sveriges största miljöskyddsprojekt och med att bygga ett förtroende – för 100 000 år.

Daniel Akenine, teknik- och säkerhetschef på Microsoft i Sverige och författare till den omtalade boken “11 gram sanning”, är nästa gäst i Commapodden. Han berättar om risk- och krishantering och beskriver bland annat hur Microsoft fick mindre än en timme på sig i samband med terrorattacken i Paris 2015 att leverera de misstänkta terroristernas digitala spår till FBS som företaget hade tillgång till.  Håll utkik efter avsnitt #2 av Commapodden i juli!