Ställ om när Almedalsveckan ställs in

Almedalsveckan

Almedalsveckan kommer inte att genomföras i år på grund av det osäkra läget med coronaviruset. Men behovet av att mötas, ha idéutbyte och dialog eller träffa politiker och andra beslutsfattare kvarstår. Nu om någonsin är det viktigt att kunna vara en del av ett öppet och tillgängligt demokratiskt samtal och bidra till att utveckla samhället.

Ställ inte in – ställ om istället och se möjligheterna när politikerveckan inte genomförs som vanligt.

Rikta om resurserna och genomför grundliga utredningar som underlag för dina frågor. Hur har krisen förändrat förutsättningarna för de frågor ni driver?

Arrangera virtuella rundabordssamtal där du samlar flera deltagare kring dina aktuella frågeställningar. Utbyt erfarenheter och kraftsamla.

Se till att redan nu boka in möten med alla du tänkte uppvakta i Almedalen. Boka in mötena nu i sommar eller under hösten.

– Podden kommer att bli än viktigare som kanal för att sprida egna nyheter till andra kanaler. Producera din egen serie av poddar/Sommarpodd med dina budskap och nå ut till dina/nya målgrupper.

Kicka igång samarbeten. Passa på att träffa potentiella samarbetspartners virtuellt och börja planera inför höstens aktiviteter.

Tappa inte tempo utan hör av dig till oss när du till exempel behöver hjälp med att uppdatera din plan med nya aktiviteter, förbereda och boka möten med beslutsfattare, coachning inför presentationer, eller hjälp med inspelning av poddar eller webbsändningar.