Sustainability affairs

Lorem ipsum sit dolore est sedamine

Comma grundades 2004 och våra medarbetare har olika bakgrund inom affärsutveckling, journalistik, marknadsföring, varumärkesutveckling och offentlig förvaltning. Flera av oss har mer än tjugo års erfarenhet i branschen men vi har också unga förmågor som utmanar dig med nya tankesätt.

Vi har valt att fokusera på att bygga, försvara och vid behov återupprätta ett gott anseende för våra kunder (Reputation Management). Vi vet att ett gott anseende leder till framgång – det går dessutom att mäta och följa upp. Ett gott anseende gör att dina intressenter vill jobba hos dig, investera i dig och stödja dig i kris. Dessutom vill de köpa dina produkter och tjänster och kan tänka sig att rekommendera andra att göra det.

Vårt uppdrag är att göra dig som uppdragsgivare bättre. Vi uppskattar ärliga och nära relationer och är alltid uppriktiga med vad vi tror är bästa vägen framåt. Vi får ofta höra att vi är snabba och lätta att jobba med och det kanske har gjort att många kunder stannar hos oss i många år.