kommunikationsexperter

Möt juristen och ingenjören – våra senaste kommunikationsexperter

Urban Kindhult och Carina Walding är våra senaste tillskott som vi inte har presenterat, trots att de varit på Comma sedan början av 2021.

Urban Kindhult är jurist från Stockholms universitet och Radboud Universiteit Nijmegen i Nederländerna, specialiserad på EU-rätt och upphovsrätt. Han har lång erfarenhet från gränslandet mellan juridik och kommunikation, bland annat genom uppdrag för EU-kommissionen och Näringsdepartementet. Urban har skapat flera framgångsrika kampanjer och ansvarat för byggande av varumärken med tung musikalisk profil som Max Martins AUDDLY och franska musikdatatjänsten SOUNDCHARTS. Han var dessutom en drivande kraft bakom framgångssagan JAYS Headphones. Urban förstärker Commas erbjudande inom varumärkesbyggande och affärsutveckling.

Carina Walding är civilingenjör inom Samhällsbyggnad med inriktning mot fastighetsekonomi och kommunikation från Kungliga tekniska högskolan. Hon har även studerat kommunikation och projektledning på Nanyang Technological University i Singapore. Carina har en flerårig bakgrund som pr- och kommunikationskonsult på byrå och som kommunikationsansvarig inom teknikkonsultbranchen. Hon har även arbetat flera år som projektledare inom bygg- och fastighetsbranschen på beställarsidan samt som konsult. På Comma arbetar Carina som projektledare och kundansvarig inom Corporate Communications.

Urban och Carina är båda med sina respektive bakgrunder ett uppfriskande inslag som tillför nya perspektiv i kommunikationsfrågor.