krisapp

Fri tillgång till krisapp under coronakrisen

Spridningen av det nya coronaviruset påverkar många företag och organisationer. Det kan innebära att inte ens krisgruppen kan träffas.  För att underlätta situationen bjuder Comma på krisappen Crisis Pilot som stöd fram till sommaren. 

– Vi vill göra vad vi kan för att hjälpa företag och organisationer att ta sig igenom krisen. Det underlättar om man har tillgång till bra kommunikationsverktyg och därför erbjuder vi vår krisapp frittsäger Ingrid Landahl, grundare av Comma som utvecklat appen.

I Crisis Pilot kan företag och organisationer hantera kriser och andra akuta frågor via mobil, läsplatta eller dator. Med ett par knapptryck kan informationen spridas och kristeamet larmas vilket gör att hanteringen kan komma igång direkt. I appen har man tillgång till sin krisplan, checklistor och en loggfunktion. Den är enkel och snabb att komma igång med.

– Under en sådan här osäker period förändras situationen dagligen vilket gör kristeamets tillgänglighet och effektivitet än viktigare. Samtidigt kanske även medlemmar i krisorganisationen sitter i karantän vilket kan göra det svårt att arbeta effektivt. Då kan Crisis Pilot göra stor nytta, säger Ingrid Landahl, grundare Comma.

Detta gäller alla företag eller organisationer fram till sommaren eller så länge coronakrisen är aktuell.

Mer information på www.info.crisispilot.com  

Mejla info@comma.se för demo och konto.