Comma blir medlemmar i SäkerhetsBranschen

Säkerhet och skydd är frågor som diskuteras dagligen – på seminarier, på företag och i medier. Det finns i dag i samhället en helt annan medvetenhet om hur hoten mot företag har ökat i takt med digitaliseringen jämfört med bara för några år sedan.

Men säkerhet är inte bara lås, lösenord och brandväggar. Det är också ett förhållningssätt där man lär sig tänka i förväg på vad som är skyddsvärt och hur det kan skyddas på bästa sätt. En viktig del av säkerheten är att vara kommunikativt förberedd, dels genom att ha riskinventerat sin verksamhet, dels genom att ha uppdaterade krisrutiner som kontinuerligt testas genom övning.

Comma blir nu medlemmar hos SäkerhetsBranschen för att kunna stötta företag som är vana att hjälpa andra företag och organisationer med säkerhet. Alla medlemmar kommer att erbjudas en timmes kostnadsfri krisrådgivning.

– Vi välkomnar Comma som nya medlemmar och är glada för att de nu kan erbjuda stöd för både branschens företag och kunder i arbetet med kriskommunikation, säger Jeanette Lesslie Wikström, vd för SäkerhetsBranschen.

Läs mer om samarbetet hos Säkerhetsbranschen.