07 Dec Vill du praktisera hos oss?

Praktikant1

Just nu söker vi en härlig praktikant för vårterminen. 

Hos oss hamnar du mitt i hetluften hos ett sammansvetsat gäng erfarna PR-konsulter. Comma har en bred kundportfölj av både stora och mindre företag och organisationer. Majoriteten av våra kunder finns inom hälsa, resa och samhälle.

Som praktikant på Comma får du bistå oss i vårt dagliga arbete och lära dig mer om hur PR fungerar. Här får du möjlighet att utveckla dina praktiska kunskaper inom PR och få en inblick i hur branschen fungerar, samt bidra med just dina spännande tankar och idéer.

Vi söker dig som är engagerad och nyfiken på att lära dig mer om PR. Du ska ha en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, media eller marknadsföring, som underlättar för din förståelse för bakomliggande processer inom såväl media som kommunikation. Du ska hantera det svenska språket väl i tal och i skrift, samt ha ett genuint intresse för människor och kommunikation.

Vid intresse mailar du ditt CV och en kort personlig presentation till philip@comma.se. För ytterligare frågor kan du även ringa till Philip på 070-721 70 26.