11 Mar Sjukvårdspolitiker och SVT-journalist till Comma

Merja_KristinaComma förstärker med två nya seniorkonsulter inom sjukvårdspolitik, kriskommunikation och medierelationer, landstingspolitikern Kristina Söderlund och fd tv/radiojournalisten Merja Metell Suomalainen.

Kristina kommer närmast från Reumatikerförbundet där hon i flera år var strateg för samhällsfrågor. Hon har suttit fem mandatperioder i landstingsfullmäktige i Stockholm och sysslat med hälso- och sjukvårdsfrågor. Kristina har även varit politiskt sakkunnig i Stockholms stad under fyra år.

Merja har ett förflutet som pressansvarig för Kriminalvården och som samhällsjournalist både på SR och SVT. Bland annat har hon varit programledare för Efter Tolv och redaktör för Svar Direkt. De senaste åren har hon arbetat med lobbying- och utvecklingsarbete på Mind och Forskningscentrum för psykosocial hälsa vid Karolinska Institutet.

– Det känns otroligt kul att kunna välkomna ytterligare två så erfarna kommunikatörer till Comma. Kriskommunikation och hälsofrågor är redan idag två av våra starkaste områden och vi behöver därför fler konsulter med den bakgrunden, säger Jan Strand, seniorkonsult och delägare på Comma.

För mer information: Jan Strand, delägare, tel 070-710 69 79