29 Jan Ny praktikant på Comma – hej Emma Bork!

Emma BorkDirekt från Södertörns högskola kommer Emma Bork som nu inte bara kan kalla sig nyexaminerad kommunikatör, utan även praktikant här på Comma. Under våren kommer Emma finnas som förstärkning här hos oss.

Emma har under de senaste tre åren studerat språk och kommunikation på Södertörns högskola, huvudämnet har varit svenska med inriktning på språkanvändning och skrivande men hon har också studerat retorik och medie- och kommunikationsvetenskap.

– Jag är så glad för att få vara här på Comma under våren och att få chansen att lära mig hur det fungerar att jobba med kommunikation. Jag är intresserad av hur man gör när man kommunicerar med olika målgrupper, varför det ibland fungerar och varför det andra gånger inte alls fungerar. Det känns verkligen som att jag hamnat på rätt plats och jag är peppad inför allt jag kommer lära mig under de här veckorna, säger Emma.

Välkommen till Comma, Emma!