09 Dec Mikaela Arnekull ny på Comma

Comma har fått en ny förstärkning i form av Mikaela. Hon har bakgrund inom B2B, B2C och kommer senast från en praktikplats där hon har utfört kommunikationsarbete inom ramen för PR och public affairs. Hon har bland annat varit regionchef på ett studentkonsultbolag där hon var projektledare för uppstarten av nytt regionkontor och ansvarade för att skapa och upprätthålla relationer med olika intressenter.

Mikaela har en pol. kand. med inriktning statsvetenskap från Lunds universitet där hon även har studerat svenska och engelska. Hon har även bott och studerat spanska i Valencia.  

På Comma ansvarar hon bland annat för vår krisapp, Crisis Pilot, projektledning av events, research och analyser samt produktion av material för olika kanaler.

– Det känns kul och spännande att få börja jobba på Comma. Som relativt nyexaminerad är min förhoppning att kunna bidra med nya perspektiv samtidigt som jag tycker att Comma har en spännande inriktning med ”reputation management”. Särskilt i en tid där det ställs allt högre krav på företag och organisationers ansvarstagande.  

Mikaela Arnekull
Account Executive
mikaela@comma.se
+46 70-914 48 39